Auto crasht op speelplaats kinderopvang, kind en bestuurder naar ziekenhuis

Auto crasht op speelplaats kinderopvang, kind en bestuurder naar ziekenhuis

Geplaatst op 2 oktober 2023, om 09:55 uur

ZWOLLE – Maandagochtend raakte een kind gewond nadat een auto op een speelplaats van kinderopvang ’t Werkel in Zwolle belandde. De bestuurder van de auto raakte ook gewond en beiden zijn naar het ziekenhuis vervoerd.

Het ongeval gebeurde toen de auto van de rotonde bij de Mastenbroekerallee en de Werkerlaan raakte, omdat de bestuurder onwel werd. De Veiligheidsregio IJsselland heeft dit gemeld. Het kind werd licht gewond en eveneens naar het ziekenhuis gebracht.

De politie voert momenteel onderzoek uit, en gedurende deze tijd blijft de auto op de speelplaats staan. Kinderen en hun ouders worden opgevangen bij een kinderopvang in de buurt. Hoewel aanvankelijk een traumahelikopter werd opgeroepen, is deze later geannuleerd.