Vier arrestaties bij inval, onderdelen aangetroffen voor drugslab

Vier arrestaties bij inval, onderdelen aangetroffen voor drugslab

Geplaatst op 28 september 2023, om 20:31 uur

CUIJK – In Cuijk zijn donderdagmiddag vier personen gearresteerd. In een vrachtwagen werden vermoedelijke onderdelen aangetroffen die mogelijk bedoeld waren voor de oprichting van een drugslab. De verdachten blijven vastzitten in afwachting van verder onderzoek. Zowel een auto als de vrachtwagen zijn in beslag genomen.

Rond half drie ontstond er veel politieactiviteit rondom een vrachtwagen met een Duits kenteken, geparkeerd in de Kaneelstraat. “We werden op de hoogte gebracht van deze vrachtwagen en zijn direct een onderzoek gestart,” aldus een woordvoerder. In de vrachtwagen werden onderdelen aangetroffen die mogelijk bedoeld waren voor de productie van drugs.

De verdachten werden in de buurt van de vrachtwagen, in de Kaneelstraat, gearresteerd. Een van hen sprong van een plat dak en probeerde naar de Maasboulevard te vluchten, maar de politie kon hem daar aanhouden.

Er was een grote politiemacht aanwezig in het dorp, en gedurende een half uur cirkelde een politiehelikopter boven het gebied.

Foto’s: SK Media