Ernstige aanrijding met fatbike: twee scholieren gewond

Ernstige aanrijding met fatbike: twee scholieren gewond

Geplaatst op 28 september 2023, om 20:10 uur

EINDHOVEN – Op de kruising van de Tempellaan en de Antwerpenlaan in Eindhoven raakten donderdagmiddag twee scholieren gewond bij een ongeval met een fatbike. Hun fatbike botste tegen een auto. Als reactie op het incident landde er een traumahelikopter ter plaatse.

Een van de scholieren ontving medische behandeling van het traumateam dat met de helikopter arriveerde. Deze scholier werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De andere scholier kwam er zonder verwondingen vanaf en werd gecontroleerd in een ambulance die snel ter plaatse was.

Het ongeval trok veel aandacht van omstanders, vooral medescholieren. De vermoedelijke toedracht is dat de auto wilde afslaan in de richting van de Antwerpenlaan.

Foto’s: Dave Hendriks