Jongen op scooter geschept door auto en raakt gewond

Jongen op scooter geschept door auto en raakt gewond

Geplaatst op 27 september 2023, om 19:45 uur

NUENEN – Een jongen is woensdag aan het eind van de middag op zijn scooter geschept door een auto op de kruising Smits van Oyenlaan / Laan van Nuenhem.

De jongen werd geschept en kwam een flink eind verder op het wegdek neer, zijn scooter knalde na de klap met de auto tegen een paaltje. Ook de auto raakte flink beschadigd. Op het moment van het ongeval was het druk op de kruising in het midden van Nuenen naast het busstation. Omstanders schoten direct te hulp, en belden 112.

De politie laat weten dat de jongen minimaal zijn bovenbeen gebroken heeft, over andere verwondingen kunnen zij nog niks zeggen. De jongen is met een ambulance afgevoerd. De weg is afgezet zodat de politie onderzoek kan doen naar de toedracht van het ongeval.