Drie ontsnapte honden vallen andere honden aan, ook drie mensen gewond

Drie ontsnapte honden vallen andere honden aan, ook drie mensen gewond

Geplaatst op 27 september 2023, om 20:58 uur

DEN HAAG – De politie heeft in de middag van 27 september drie honden in beslag genomen. Nadat drie honden in de wijk zijn ontsnapt hebben zij 2 honden aangevallen en drie mensen verwond. De politie doet op dit moment onderzoek naar het incident op de Fokkersingel in Den Haag.

Rond 14.45 uur kwamen er meerdere meldingen binnen van drie honden die rondliepen in de buurt. Zij waren ontsnapt en hebben hierbij 2 honden aangevallen. Er hebben verschillende mensen geprobeerd de honden uit elkaar te krijgen, hierbij hebben drie mensen verwondingen opgelopen. De verwondingen zijn opgelopen tijdens het uit elkaar halen van de honden.

De politie heeft de drie honden in beslag genomen en doet verder onderzoek.