Brandbom zorgt voor schade aan woning en auto

Brandbom zorgt voor schade aan woning en auto

Geplaatst op 27 september 2023, om 07:38 uur

THOLEN – In de nacht van dinsdag op woensdag is bij een woning aan het Slachtveld een brandbom afgegaan. Door de klap heeft de woning schade opgelopen en is een rolluik ontzet. De politie heeft de straat afgesloten en gaat verder onderzoek doen naar het incident. Er raakte niemand gewond bij het incident. Voor zover bekend zijn er nog geen aanhoudingen verricht.

De brandbom ging rond 02:20 uur af bij de vrijstaande woning in de Thoolse nieuwbouwwijk. Direct kwam de brandweer en politie met spoed ter plaatse. Het vuur wat was ontstaan had de brandweer snel onder controle. Naast schade aan de woning is ook schade ontstaan aan een geparkeerd voertuig. Op het moment dat de brandweer klaar was met zijn werkzaamheden is door de politie direct een “plaats delict” ingesteld. Ook zijn diverse getuigen gehoord.

Tegen de ochtend was het politieonderzoek ter plaatse afgerond. Op een later moment zal nog wel een buurtonderzoek worden gehouden.

Foto’s: Venema Media