49 boetes tijdens illegale scootermeeting bedrijventerrein

49 boetes tijdens illegale scootermeeting bedrijventerrein

Geplaatst op 27 september 2023, om 08:44 uur

COEVORDEN – Een grote groep van scooterrijders kwam op zondag 24 september omstreeks 12:40 bij elkaar aan de Mars in Coevorden op een illegale scootermeeting. De politie heeft een einde gemaakt aan deze bijeenkomst en meerdere bekeuringen uitgedeeld.

Ruim 70 mensen
Op zondag 24 september 2023, omstreeks 12:40 uur, vond een illegale scootermeeting plaats op De Mars in Coevorden. agenten zijn ter plaatse gegaan. Zij troffen op het industrieterrein De Mars in Coevorden een flinke groep van 70 scooters met bestuurders aan.

Interventie tegen de Illegale Scootermeeting
Na deze bevinding kwam de politie in actie tegen de ongeoorloofde bijeenkomst. Agenten zagen diverse bestuurders op hoge snelheid rijden op De Mast in Coevorden. Velen droegen geen helm, en sommigen bleken zonder geldig rijbewijs te rijden. Bovendien ontbrak bij enkele voertuigen de kentekenplaat.

Uitgeschreven Boetes
De politie heeft van meerdere personen de namen en kentekens genoteerd. Uiteindelijk zijn er 49 boetes uitgeschreven voor diverse overtredingen waaronder deelname aan een illegale samenscholing en rijden zonder rijbewijs.

  • Deelname samenscholing 43x
  • Rijden zonder rijbewijs 2x
  • Geen (goedgekeurde) helm 2x
  • Gladde band 1x
  • Wet ID 1x