UPDATE: Brandmelding leidt tot ontdekking drugslab, twee mannen aangehouden

UPDATE: Brandmelding leidt tot ontdekking drugslab, twee mannen aangehouden

Geplaatst op 26 september 2023, om 10:05 uur

ZELHEM – Maandagavond heeft de politie een drugslaboratorium ontdekt in een bedrijfspand in Zelhem. Het laboratorium bleek nog operationeel te zijn. Er zijn twee verdachten gearresteerd, en de recherche voert een onderzoek uit.

De politie ontving maandagavond een melding van een brand in een schuur aan de Ambachtsweg. Aan de achterkant van het pand was een sterke geur van drugs te ruiken. De politie betrad het pand en trof een actief drugslaboratorium aan. Het type geproduceerde drugs zal verder worden onderzocht.

De twee verdachten zijn in hechtenis genomen, en hun betrokkenheid wordt momenteel onderzocht. Later vandaag zal het Landelijk Faciliteit Ontmantelen (LFO) worden ingeschakeld om het laboratorium te ontmantelen, waarbij de aangetroffen stoffen worden vernietigd.