Zwaargewonde na steekpartij op straat

Zwaargewonde na steekpartij op straat

Geplaatst op 24 september 2023, om 09:50 uur

AMSTERDAM – De hulpdiensten zijn zaterdagavond in actie gekomen na een melding van een steekpartij in Amsterdam. Even na half twaalf vond de steekpartij plaats aan de Jan Luijkenstraat in Oud-Zuid.

Meerdere hulpdiensten, waaronder twee ambulances en een traumateam, werden ingezet om hulp te bieden. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel en de trauma-arts gestabiliseerd waarna deze met spoed naar het ziekenhuis is vervoerd. De trauma-arts is in de ambulance meegereden naar het ziekenhuis.

De Jan Luijkenstraat is na het incident gedeeltelijk afgesloten voor onderzoek. Politieagenten hebben meerdere getuigen gehoord. Het is nog onbekend wat de toedracht van de steekpartij is geweest en of de politie aanhoudingen heeft verricht.

Foto’s: Michel van Bergen