Man gewond na beet van hond in stationshal

Man gewond na beet van hond in stationshal

Geplaatst op 23 september 2023, om 11:20 uur

ROTTERDAM – Zaterdagochtend rond 6.00 uur is een man gewond geraakt nadat hij door een loslopende herdershond zou zijn gebeten. Het incident gebeurde net na de toegangspoortjes in de stationshal van Rotterdam-Centraal.

Het Mobiel Medisch Team was toevallig nog om de hoek en heeft de man de eerste medische zorg gegeven. Hij bleek een flinke wond in zijn been te hebben. Met wat ondersteuning kon hij al hinkelend mee naar de ambulance worden gebracht. Ambulancepersoneel heeft de man daarna naar het ziekenhuis gebracht.

De eigenaar van de hond zou een Duitse toerist zijn. Zijn hond had bij aankomst van de politie een muilkorf om. Waardoor het incident heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De man had eerder al voor overlast gezorgd door te gaan wildplassen nabij de Stationshal. De politie doet onderzoek naar het bijtincident.

Foto’s: Nieuws op Beeld