Drie gewonden na steekpartij op straat

Drie gewonden na steekpartij op straat

Geplaatst op 23 september 2023, om 11:07 uur

ROTTERDAM – Zaterdagochtend rond 5.37 uur zijn er bij een steekpartij in Rotterdam-centrum drie personen gewond geraakt. Twee gewonden werden aangetroffen op de Karel Doormanstraat en één gewonde op de Kruiskade.

Eén van de gewonden is naar het ziekenhuis overgebracht, de andere twee werden ter plaatse behandeld door het ambulancepersoneel. Alle drie de betrokkenen zijn aangehouden, hun rol en betrokkenheid wordt onderzocht. Het is nog niet duidelijk wat de locatie is van het steekincident en wat er voorafgaand aan het steekincident is gebeurd. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op om zich te melden.

Vanwege het incident is de parkeergarage van het Weena afgesloten. Dat kwam onder andere doordat er een handbrandmelder is geactiveerd, waardoor de brandwerende doeken zijn gezakt. Mensen die hun auto hadden geparkeerd en na een nachtje uit gaan naar huis wilden hebben een flinke tijd moeten wachten voordat ze hun auto konden pakken.

Foto’s: Nieuws op Beeld