Man(23) opgepakt die vermist meisje (11) bij hem in auto had

Man(23) opgepakt die vermist meisje (11) bij hem in auto had

Geplaatst op 19 september 2023, om 12:03 uur

HEERSCH – Een 11-jarig meisje uit Rotterdam is op maandagavond door agenten gevonden na een uitgebreide zoektocht. Ze werd aangetroffen in een auto in Heesch, waarin ook een 23-jarige man uit Oss aanwezig was. Deze man is gearresteerd. De ouders van het meisje maakten zich ernstig zorgen toen ze ontdekten dat hun dochter zondagochtend niet meer thuis was. Ze hebben de politie ingeschakeld. De foto van het meisje werd direct op die zondag gedeeld via sociale media, maar dit leidde niet onmiddellijk tot tips. Achter de schermen ging een groot rechercheteam verder met de zoektocht.

Het onderzoeksteam slaagde erin om vast te stellen waar het meisje mogelijk had verbleven. Met behulp van camerabeelden kon een verdachte worden geïdentificeerd, namelijk een 23-jarige man uit Oss. Onmiddellijk is een team naar de woning van de verdachte in Oss gegaan, maar daar werd niemand aangetroffen. Kort daarna kwam er echter een doorbraak. Rond 21.00 uur zagen de agenten de auto op een parkeerplaats in Heesch staan. Het meisje bevond zich in de auto en verkeerde in goede gezondheid. Ze is vervolgens naar het politiebureau gebracht en de ouders werden op de hoogte gebracht van de vondst van hun dochter.

Momenteel wordt er met het meisje gesproken om de exacte gebeurtenissen te achterhalen. De 23-jarige man is aangehouden op verdenking van onttrekking aan het ouderlijk gezag en zit in hechtenis terwijl hij wordt verhoord.