Gewonde na schietpartij, politie doet onderzoek

Gewonde na schietpartij, politie doet onderzoek

Geplaatst op 18 september 2023, om 08:01 uur

AMSTERDAM – De politie is maandagochtend een onderzoek gestart na een schietpartij in Amsterdam. Rond tien voor half vier vond de schietpartij plaats aan de Amstelstraat nabij Club Air. Meerdere politie-eenheden, ambulances en een traumateam werden opgeroepen om hulp te bieden.

De straat werd afgezet en meerdere sporen werden veilig gesteld. De bezoekers van Club Air moesten vanwege de schietpartij via de zijkant de club verlaten. Volgens Hart van Nederland is er één persoon gewond geraakt en wisten agenten de mogelijke dader snel op te pakken.

Vanwege de schietpartij is de Amstelstraat afgesloten.

Foto’s:  Michel van Bergen

Voor het laatste nieuws uit Nederland kun je ons op volgen via de app:

Get it on Google Play

Get it on Apple Store

en door ons te volgen op: Facebook en Instagram