Man rijdt door na ongeval, andere bestuurder bekneld

Man rijdt door na ongeval, andere bestuurder bekneld

Geplaatst op 16 september 2023, om 08:34 uur

EINDHOVEN – Op de kruising met de Botenlaan zijn vrijdagavond twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen.

Door het ongeval belandde een voertuig op zijn kant. De bestuurder van dat voertuig zat bekneld en is door de brandweer uit het voertuig geknipt. De brandweer schaalde op naar het sein ‘middel hulpverlening’. Zeker één persoon liep (ernstig) letsel op en is vervoerd naar een ziekenhuis.

Een van de voertuigen reed na het ongeval door. Omdat het incident op camera was vastgelegd en er veel getuigen waren was het kenteken van de doorrijder snel bij de politie bekend. De man reed daarna naar huis, en kon door de politie worden aangehouden.


Voor het laatste nieuws uit Nederland kun je ons op volgen via de app:

Get it on Google Play

Get it on Apple Store

en door ons te volgen op: Facebook en Instagram