Ongeval tussen auto en brommobiel op berucht kruispunt

Ongeval tussen auto en brommobiel op berucht kruispunt

Geplaatst op 12 september 2023, om 12:40 uur

HOOGEZAND – Dinsdagochtend heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een brommobiel in Hoogezand.

Het incident vond plaats op de kruising van de Burgemeester van Rooijenstraat-Oost en de Van der Duyn van Maasdamweg in Hoogezand. De bestuurder van de brommobiel en de auto kwamen in botsing. De bestuurder van de brommobiel werd gecontroleerd door ambulancepersoneel, maar hoefde na controle niet mee naar het ziekenhuis. Beide voertuigen liepen dusdanige schade op dat ze door een bergingsbedrijf moesten worden weggesleept.

Buurtbewoners geven aan dat ze weten waarom er bijna wekelijks incidenten plaatsvinden op deze kruising. “Als je vanaf de Expert komt, heb je door een boog van de brug geen zicht op het verkeer dat vanaf de Kerkstraat komt,” aldus de buurtbewoners. Ze hebben herhaaldelijk meldingen bij de gemeente ingediend, maar er is geen verandering in de situatie opgetreden.

Foto’s: Venema Media