Tuinhuisje in vlammen opgegaan bij natuur tuinpark

Tuinhuisje in vlammen opgegaan bij natuur tuinpark

Geplaatst op 4 september 2023, om 21:06 uur

AMSTERDAM – De brandweer is maandagmiddag groots uitgerukt nadat er brand was ontstaan bij natuur tuinpark Amstelglorie in Amsterdam. Rond drie uur brak er brand uit op het park aan de Jan Vroegopsingel en waren er grote zwarte rookwolken tot ver in de omgeving te zien.

Een tuinhuisje op het park stond in lichterlaaie. Een deel van het park werd afgezet en de brandweer is gestart met blussen. Een aantal gasflessen die in het huisje stonden zijn in de naastgelegen sloot gegooid om ze af te laten koelen.

Van het huisje bleef niet veel meer over, deze brandde bijna compleet af. Het is nog onbekend wat de oorzaak van de brand is geweest.

Foto’s: Mizzle Media / Michel van Bergen