Elektrische stepper raakt ernstig gewond na aanrijding met auto

Elektrische stepper raakt ernstig gewond na aanrijding met auto

Geplaatst op 4 september 2023, om 21:39 uur

BEVERWIJK – Op de Laan der Nederlanden ter hoogte van het politiebureau in Beverwijk heeft maandag een ernstig ongeval plaatsgevonden, tussen een auto en een elektrische step. De bestuurder van de step raakte daarbij zwaargewond.

Politie, ambulancedienst en een traumahelikopter kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. Na de eerste zorg ter plaatse is het slachtoffer met spoed per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De automobilist kwam met de schrik vrij.

De traumahelikopter was geland op het veld aan het Willem Alexanderplantsoen. Een groepje mensen die daar cricket aan het spelen was, werd gevraagd om even te pauzeren zodat de heli veilig kon opstijgen.

Foto: Mizzle Media / Niels Folkers