Update: Man en vrouw ( 74 & 79) overleden bij aanrijding waarna bestuurder vlucht

Update: Man en vrouw ( 74 & 79) overleden bij aanrijding waarna bestuurder vlucht

Geplaatst op 3 september 2023, om 11:30 uur

ROTTERDAM – De politie is op zoek naar de bestuurder van een auto die na een verkeersongeval is doorgereden. Twee voetgangers zijn hierbij overleden. Het gaat om een 74-jarige vrouw en een 79-jarige man, beiden uit Capelle aan den IJssel.

Zaterdagavond omstreeks 21.15 uur kreeg de politie een melding binnen van een verkeersongeval bij de Boerengatbrug. Twee voetgangers werden hierbij aangereden door een bestuurder in een bestelbus. De slachtoffers werden gereanimeerd, maar dit mocht helaas niet meer baten; beide personen zijn overleden. De bestuurder van het voertuig is doorgereden; de politie zoekt hem.

Getuigen gezocht

De politie is nog druk bezig met het onderzoek naar het heftige ongeval. Er wordt gesproken met getuigen en camerabeelden worden veilig gesteld. Inmiddels is het betrokken voertuig gevonden en in beslag genomen, maar er is nog geen verdachte aangehouden.