Bejaarde vrouw (88) mishandeld tijdens diefstal

Bejaarde vrouw (88) mishandeld tijdens diefstal

Geplaatst op 1 september 2023, om 12:12 uur

OUD BEIJERLAND – Gisteravond is een 88-jarige dame uit Oud Beijerland slachtoffer geworden van een brutale diefstal waarbij zij gewond is geraakt. De politie is op zoek naar de verdachte. Heeft u iets gezien of gehoord? Neem contact op!

Het is 21.30 uur wanneer het slachtoffer van 88 haar afval wegbrengt op de Breitnerstraat in Oud-Beijerland. Zij laat daarbij haar voordeur een stukje open omdat ze zo weer terugkomt. Wanneer zij haar woning weer inloopt wordt zij hardhandig tegen de grond geduwd en neemt een onbekende man haar tas weg uit de gang van haar woning. De verdachte laat het de hoogbejaarde dame hulpeloos achter op de grond.

Enkele uren later kon zij pas weer op eigen kracht opstaan en de hulpdiensten bellen. De dame is ter plekke behandeld aan haar verwondingen.