Man (24) overleden na schietincident op straat

Man (24) overleden na schietincident op straat

Geplaatst op 29 augustus 2023, om 14:03 uur

DEN HAAG – In de Orlandostraat vond maandagavond een schietincident plaats, waarbij het 24-jarige slachtoffer later in het ziekenhuis overleed.

Het incident werd gemeld rond 21.20 uur. Een 24-jarige man uit Den Haag werd op straat neergeschoten en liep ernstige verwondingen op. Dit incident vond plaats op de kruising van de Orlandostraat en de Laan van Wateringseveld. Hulpdiensten reageerden in grote getale, waaronder het Mobiel Medisch Team. Het slachtoffer werd snel naar het ziekenhuis gebracht, maar kwam later te overlijden.

Een Team Grootschalige Opsporing is onder leiding van een officier van justitie belast met het onderzoek naar de toedracht van het schietincident en naar de mogelijke verdachte(n). Er wordt tevens gekeken of het uitgebrande voertuig dat later aangetroffen werd op de Laan van der Kooijweg in Rijswijk in verband staat met deze zaak. Verschillende scenario’s worden momenteel door de politie onderzocht.