Bezoeker eetfestijn met openstaande celstraf van 3 jaar opgepakt

Bezoeker eetfestijn met openstaande celstraf van 3 jaar opgepakt

Geplaatst op 29 augustus 2023, om 12:50 uur

MAAASTRICHT – De politie heeft dinsdag via Facebook gemeld dat een bezoeker van het Preuvenement in Maastricht is gearresteerd. De man, een Belg, bleek in zijn eigen land nog een straf van 1200 dagen cel open te hebben staan.

De identiteit van de Belg werd door de politie vastgesteld tijdens een achtergrondonderzoek. Hij staat te wachten op uitlevering aan België, waar hij een celstraf van ruim drie jaar zal moeten uitzitten. De aard van het vergrijp waarvoor hij veroordeeld is, is niet onthuld.

Het Preuvenement is een jaarlijks culinair evenement dat plaatsvindt op het Vrijthof in Maastricht en afgelopen weekend heeft plaatsgevonden.

facebook