27-jarige raakt gewond bij steekincident, omstander voorkomt erger

27-jarige raakt gewond bij steekincident, omstander voorkomt erger

Geplaatst op 29 augustus 2023, om 13:13 uur

DEN HAAG – Bij een steekincident op de Singel in Den Haag raakte maandagavond een 27-jarige vrouw uit Nootdorp gewond. De recherche voert momenteel onderzoek uit en vraagt getuigen om zich te melden.

Het incident vond plaats rond 19.40 uur op de Singel. Naar verluidt waren twee vrouwen betrokken bij een vermoedelijke ruzie, waarbij fysiek geweld werd toegepast. Eén van hen stak het 27-jarige slachtoffer neer. Tijdens het gevecht greep een omstander in, mogelijk om ernstigere verwondingen te voorkomen. Na het steekincident vluchtte de verdachte.

Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht en heeft daar medische behandeling gekregen voor haar verwondingen. Zowel het slachtoffer als de verdachte zijn bekenden van elkaar. De verdachte is nog niet gearresteerd.