Feest barst los in Zandvoort na overwinning Verstappen

Feest barst los in Zandvoort na overwinning Verstappen

Geplaatst op 27 augustus 2023, om 17:38 uur

ZANDVOORT – Direct nadat Max Verstappen de Grand Prix van Zandvoort voor de derde opeenvolgende keer op zijn naam had geschreven, barstte in cafés in de Zandvoortse Haltestraat een feest los. Honderden fans hadden de race gevolgd in de verschillende bars in de straat in het centrum van het kustdorp.

Fans schreeuwden, sprongen op van hun kruk en vlogen elkaar in de armen. Sommigen dansten op straat en er werd vuurwerk afgestoken.

De Haltestraat is al het hele raceweekend het middelpunt van de festiviteiten. Na de kwalificatie zaterdag bleven 10.000 mensen achter in het dorp, velen hadden zich verzameld in en rondom de Haltestraat in de buurt van het station. Ook toen Verstappen poleposition pakte was het direct feest in de straat.

Door: ANP