Automobiliste (73) ernstig gewond na botsing tegen boom

Automobiliste (73) ernstig gewond na botsing tegen boom

Geplaatst op 27 augustus 2023, om 20:58 uur

HAAREN – Een 73 jarige vrouw uit Helvoirt is zondag aan het begin van de avond ernstig gewond geraakt bij een ongeval in Haaren. Het ongeval gebeurde rond de klok van half zes op de Mgr. Zwijsenstraat in Haaren ter hoogte van de kruising met de Berktweg.

Door nog onbekende oorzaak raakte de auto welke vanuit de richting van Haaren kwam van de weg en tegen een boom tot stilstand. Na het ongeval spoedde politie, brandweer en de ambulancedienst zich naar de locatie van het ongeval. Het slachtoffer werd met de ambulance
overgebracht naar het ziekenhuis in Tilburg. Over de oorzaak van het ongeval is niets bekend. Team verkeer van de politie Zeeland- West Brabant kwam ter plaatse om onderzoek te doen naar de oorzaak van het ongeval.

De weg was na het ongeval afgesloten. Een bergingsbedrijf heeft de auto afgevoerd.

Fot0’s: Bart Meesters