Man (37) meerdere keren gestoken, verdachte (35) aangehouden

Man (37) meerdere keren gestoken, verdachte (35) aangehouden

Geplaatst op 26 augustus 2023, om 16:43 uur

DEN HAAG – De politie hield in de vannacht rond 00.30 uur een 35-jarige man uit Den Haag aan op verdenking van betrokkenheid bij een steekincident kort daarvoor. Het steekincident vond plaats bij een woning aan de Schlegelstraat. Hierbij raakte een 37-jarige man uit Den Haag gewond. De politie doet onderzoek en komt graag in contact met getuigen.

Rond 23.30 uur kreeg de politie een melding van een steekincident dat had plaats gevonden bij een woning aan de Schlegelstraat in Den Haag. Hierbij raakte het slachtoffer gewond door meerdere messteken. Het slachtoffer is vervoerd naar het ziekenhuis.

De politie is direct opzoek gegaan naar de verdachte van het steekincident. Uiteindelijk kon de verdachte aangehouden worden op de Laakweg in Den Haag.