Kind overleden na incident, politie doet onderzoek

Kind overleden na incident, politie doet onderzoek

Geplaatst op 24 augustus 2023, om 20:24 uur

EMMELOORD – Bij een ernstig incident in de Staalstraat in Emmeloord is donderdagochtend een kind omgekomen. De exacte toedracht van het incident is nog onbekend en de politie voert een uitgebreid onderzoek uit bij de betrokken woning.

Hulpdiensten werden omstreeks 09.00 uur opgeroepen en zijn naar de polikliniek van het Antonius Ziekenhuis in Emmeloord gekomen. Medewerkers van de forensische opsporing zijn gedurende de hele dag aanwezig geweest. Er is ook uitvoerig onderzoek gedaan in de woning aan de Staalstraat. Er wordt gemeld dat tijdens het onderzoek in de woning een hond is meegenomen, maar het is niet duidelijk of dit relevant is na het overlijden. Volgens buurtbewoners zou er een jong stel met een pasgeboren baby in het pand wonen, wat tot veel onduidelijkheid in de buurt heeft geleid.

De woning maakt deel uit van een flatgebouw waar veel arbeidsmigranten verblijven. De aanwezige politie heeft bij tientallen andere woningen aangeklopt als onderdeel van het onderzoek. Vooralsnog zijn er geen aanhoudingen verricht.