Aanrijding tussen bakwagen en personenauto met aanhanger

Aanrijding tussen bakwagen en personenauto met aanhanger

Geplaatst op 24 augustus 2023, om 11:06 uur

WAGENINGEN – Op de Marijkeweg in Wageningen heeft donderdagochtend een aanrijding plaatsgevonden waarbij een bakwagen achter op een personenauto met aanhanger is gebotst.

Als gevolg van de botsing schoof de aanhanger een stukje in de auto. De impact van de botsing zorgde ervoor dat de koppeling van de aanhanger loskwam van de trekhaak. De bijrijder van de auto raakte hierbij gewond en werd behandeld in de ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Het verkeer ondervond enige tijd hinder door het ongeval. De auto werd afgesleept door een bergingsbedrijf. De aanhanger heeft aanzienlijke schade opgelopen en zal worden opgehaald. In de bakwagen stonden enkele karren gevuld met post. Ondanks het incident konden de postbezorgers vanaf de plek van het ongeval hun bezorgroute beginnen.

Foto’s: Persbureau Heitink