Vrouwen gearresteerd na drugs- en medicatievondst

Vrouwen gearresteerd na drugs- en medicatievondst

Geplaatst op 23 augustus 2023, om 16:31 uur

DOESBURG – Op dinsdagavond vond er een incident plaats op de Goudenregenstraat in Doesburg.

Na een melding begaven agenten zich naar het adres. Op de galerij kwamen twee vrouwen naar buiten die zich opvallend gedroegen. Ze werden aangesproken en bleken in het bezit te zijn van een aanzienlijke hoeveelheid drugs en medicatie. Een 36-jarige vrouw uit Westervoort en een 37-jarige vrouw uit Velp zijn gearresteerd. Vervolgens werd er een huis doorzocht waar vermoedelijk drugs aanwezig waren. Een speurhond werd ingezet om te assisteren. Verschillende voorwerpen, waaronder drugs, zijn in beslag genomen.

In de woning bevonden zich twee honden, die door de hondengeleider op het balkon werden geplaatst om ongehinderd te kunnen zoeken. De eigenaar van de woning is niet aangetroffen.

Foto’s: Persbureau Heitink