21-jarige aangehouden na explosie bij woning

21-jarige aangehouden na explosie bij woning

Geplaatst op 23 augustus 2023, om 17:00 uur

DORDRECHT – In de vroege woensdagochtend heeft zich een zware explosie voorgedaan bij een woning aan de Fregatstraat in Dordrecht. Hoewel er geen gewonden zijn, is er aanzienlijke schade ontstaan. Een 21-jarige man uit Schiedam werd na een korte achtervolging gearresteerd op verdenking van betrokkenheid.

De explosie vond plaats even voor 03:30 uur. Na de explosie was er een aanzienlijke rookpluim zichtbaar, gevolgd door de aanzienlijke schade. De bewoners van de woning bleven gelukkig ongedeerd en werden opgevangen door hulpverleners buiten het pand. Kort na de explosie startten agenten een onderzoek in de omgeving, waarbij ze de bestuurder van een auto wilden controleren.

Deze persoon ging er echter vandoor, maar na een korte achtervolging werd hij tot stoppen gebracht in Ridderkerk. De 21-jarige man uit Schiedam is gearresteerd en in hechtenis genomen.

Foto: politie