Verwarde man houdt hulpdiensten bezig na steekpartij

Verwarde man houdt hulpdiensten bezig na steekpartij

Geplaatst op 21 augustus 2023, om 07:34 uur

AMSTERDAM – De politie is zondagavond lange tijd bezig geweest met een verwarde man na een melding van een steekpartij in Amsterdam. Rond kwart over acht kwam de melding van de steekpartij aan de Alfred Doblinstraat binnen.

Een ambulance kwam ter plaatse en heeft iemand behandeld terwijl de politie op dat moment even verderop rondom een woning stond. De agenten wilde met een man in de woning praten in verband met het incident. De man wilde echter niet zijn woning uit en riep de agenten diverse verwensingen toe.

De straat werd hierop afgezet en het publiek werd op afstand gehouden en de meeste agenten gingen uit het zicht staan om de man tot rust te krijgen en hem de woning uit te praten.

Nadat de later opgeroepen brandweer ter plaatse was werd de man even voor tien uur afgeleid, hierop konden agenten de woning binnentreden en is de man aangehouden. Hij is door ambulancepersoneel nagekeken en uiteindelijk onder juich geklap van de buurt aangehouden en in een arrestantenbusje meegenomen.

De Forensische Opsporing heeft vervolgens onderzoek in de woning gedaan.

Foto’s: Mizzle Media / Michel van Bergen