Gewonde door steekpartij in park, verdachte aangehouden

Gewonde door steekpartij in park, verdachte aangehouden

Geplaatst op 20 augustus 2023, om 22:12 uur

AMSTERDAM – Bij een steekpartij in het Nelson Mandelapark in Amsterdam Zuidoost is vanavond een 44-jarige man gewond geraakt. Twee mannen kregen ruzie waarbij één van de twee met een nog onbekend steekwapen in zijn arm is gestoken.

Iets na 19.00 uur rukten meerdere politie-eenheden uit naar het park. Niet veel later volgden er ambulancewagens en werd er een traumahelikopter opgeroepen. Die laatste bleek toch niet nodig te zijn en werd weer teruggeroepen.

De steekpartij zou volgen na een ruzie tussen twee mannen, zo laat een woordvoerder van de politie weten. Een 43-jarige man is aangehouden en het slachtoffer is met zijn verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Naar de precieze aanleiding van de ruzie wordt nog onderzoek gedaan. Ook is de politie nog op zoek naar het steekwapen.

Foto’s:  Inter Visual Studio / Michel van Bergen