Man, vrouw en kinderen van 12 jaar oud gezocht om woningoverval

Man, vrouw en kinderen van 12 jaar oud gezocht om woningoverval

Geplaatst op 18 augustus 2023, om 22:27 uur

DEN HAAG  – De politie is op zoek naar een man, vrouw en twee kinderen van naar schatting twaalf jaar oud in verband met een overval op een oudere vrouw in haar woning in de Hanenburglaan in Den Haag. Het viertal is er met een buit vandoor gegaan, de bewoonster is niet gewond geraakt, maar wel “enorm geschrokken”, meldt de politie.

Vrijdagmiddag rond 15.40 uur werd bij het slachtoffer aangebeld. De vrouwelijke verdachte duwde de bewoonster nadat ze de deur opendeed naar de woonkamer, waarna de kinderen de slaapkamer in gingen. De verdachten zijn hierna vertrokken in onbekende richting.

De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen.