Man (42) aangehouden na vondst dode vrouw in water

Man (42) aangehouden na vondst dode vrouw in water

Geplaatst op 18 augustus 2023, om 19:04 uur

TERNEUZEN – De man die vrijdagochtend is aangehouden na de vondst van een stoffelijk overschot van een vrouw in Terneuzen (Zeeland) is een 42-jarige inwoner van die plaats. Het slachtoffer lag in het water langs de Beneluxweg.

Het lichaam van de vrouw werd kort voor 09.00 uur gevonden, meldt de politie. Wie zij is en hoe zij om het leven is gekomen, wordt nog onderzocht. De politie zegt alle scenario’s open te houden. Er kan sprake zijn van een misdrijf, maar bijvoorbeeld ook van een ongeval.

De man werd rond 11.00 uur aangehouden. Of en op welke wijze hij betrokken is, onderzoekt de politie ook nog.

Het lichaam van de vrouw is iets voor 13.00 uur uit het water gehaald en naar een uitvaartcentrum gebracht, meldt de politie vrijdagmiddag. In het onderzoek naar haar dood spreekt de politie onder meer met binnenvaartschippers. Ook wordt gekeken of er camerabeelden beschikbaar zijn.