UPDATE: Ongeluk Duitsland kost 2 inzittenden Nederlandse auto het leven

UPDATE: Ongeluk Duitsland kost 2 inzittenden Nederlandse auto het leven

Geplaatst op 17 augustus 2023, om 09:37 uur

MEPPEN – Door een verkeersongeluk in het Duitse Meppen, net over de grens bij Emmen, zijn woensdagavond twee mensen uit Nederland omgekomen. Volgens de Duitse politie zijn de slachtoffers afkomstig uit Pesse bij Hoogeveen (Drenthe).

De 19-jarige bestuurder en zijn 12-jarige passagier reden op de B402 richting Nederland. Toen de automobilist wilde inhalen, kwam hij frontaal in botsing met een tegenliggende vrachtwagen. Hij en zijn bijrijder overleden ter plekke aan hun verwondingen, meldt de Duitse politie.

De 59-jarige chauffeur van de vrachtwagen was vreselijk overstuur en kreeg ter plekke geestelijke ondersteuning. Daarna kon hij naar huis.

Foto’s: RonefMedia Producties

Door: ANP