Politie zoekt geboeide man op sokken

Politie zoekt geboeide man op sokken

Geplaatst op 17 augustus 2023, om 11:10 uur

HELMOND – De politie is in Helmond is op zoek naar een man die handboeien om heeft. De man werd eerder donderdag in de boeien geslagen na een melding van huiselijk geweld, maar wist ervandoor te gaan, aldus een woordvoerster van de politie.

Hij probeert mensen onderweg zo ver te krijgen dat ze hem van zijn handboeien bevrijden. Daarbij gebruikt hij volgens getuigen het verhaal dat hij een wilde nacht met zijn vrouw zou hebben doorgebracht.

De ongeveer 50-jarige man met onverzorgd uiterlijk liep volgens de politie in de buurt van het Loncke-plantsoen en de Evertsenstraat in een korte broek op sokken rond, met een T-shirt waarop een afbeelding staat van een niet nader genoemde stad. De politie vraagt mensen te melden als ze de man zien.

Door: ANP