Douane houdt twee mannen aan na vondst van 60 kilo cocaïne in haven

Douane houdt twee mannen aan na vondst van 60 kilo cocaïne in haven

Geplaatst op 17 augustus 2023, om 16:28 uur

ROTTERDAM – In de Rotterdamse haven zijn op afgelopen zondag twee personen aangehouden door de douane op een containerterminal, wegens de ontdekking van drugs. Dit is door het OM op donderdagmiddag bekendgemaakt via hun website.

Er is een aanzienlijke hoeveelheid cocaïne, namelijk 60 kilo, aangetroffen. De geschatte straatwaarde van deze drugs bedraagt ongeveer 4,5 miljoen euro. De aangehouden personen worden waarschijnlijk verdacht van medeplichtigheid bij het betreden van de containerterminal met hulp van een derde persoon, die in dezelfde nacht al door de Zeehavenpolitie was gearresteerd.

De aangetroffen drugs zijn inmiddels vernietigd.

Foto: Openbaar Ministerie