Twee mannen opgepakt na ontdekking drugslaboratorium

Twee mannen opgepakt na ontdekking drugslaboratorium

Geplaatst op 16 augustus 2023, om 12:20 uur

HEIJNINGEN – Twee mannen zijn woensdagochtend door de politie gearresteerd nadat een drugslaboratorium was aangetroffen in het landelijke gebied van Heijningen.

Het lab, dat niet actief was, werd gebruikt voor de productie van synthetische drugs. Het drugslab werd geïdentificeerd op de Postbaan na onderzoek door de recherche. Een van de verdachten is een 32-jarige man uit Heijningen, terwijl de andere verdachte een 59-jarige man uit Tilburg is.

Een team van de Landelijke Faciliteiten Ontmantelen (LFO) van de politie zal onderzoeken of het veilig is om het pand te betreden. De Forensische Opsporing is ook ingeschakeld om verder onderzoek uit te voeren, met inbegrip van sporenonderzoek en DNA-analyse.