22-Jarige man in auto onder invloed, zonder geldig rijbewijs en met geladen vuurwapen

22-Jarige man in auto onder invloed, zonder geldig rijbewijs en met geladen vuurwapen

Geplaatst op 16 augustus 2023, om 15:15 uur

HELMOND – De Koninklijke Marechaussee heeft op dinsdagavond rond 21:00 uur een 22-jarige man uit Helmond gearresteerd wegens het rijden zonder geldig rijbewijs en onder invloed van drugs.

De verdachte was in het bezit van een vuurwapen. Samen met de politie controleerden marechaussees een auto die mogelijk betrokken was bij een hit-and-run ongeval op de Melanchtonweg in Rotterdam. De bestuurder bleek zonder geldig rijbewijs te rijden, testte positief op drugsgebruik en droeg een geladen vuurwapen bij zich.

De verdachte is aangehouden wegens drugsgebruik in het verkeer, rijden zonder geldig rijbewijs en illegaal wapenbezit. Hij bleek geen betrokkenheid te hebben bij het genoemde ongeval. De verdachte is overgedragen aan de politie voor verder onderzoek naar het vuurwapenbezit.