Twee arrestaties na schietpartij, vrouw raakt gewond

Twee arrestaties na schietpartij, vrouw raakt gewond

Geplaatst op 15 augustus 2023, om 16:58 uur

GRONINGEN – Op dinsdagmiddag heeft de politie een waarschuwingsschot afgevuurd toen ze achter een mogelijke verdachte van een schietpartij aan gingen. Dit gebeurde rond 15.15 uur op de Friesestraatweg in Stad.

De politie heeft in totaal twee personen aangehouden die worden verdacht van betrokkenheid bij een schietpartij aan de Hoofdstraat in Beerta. Het gaat om een 33-jarige vrouw en een 39-jarige man, beide uit Beerta. Het slachtoffer van het schietincident is een 53-jarige vrouw uit Beerta. Zij is naar het ziekenhuis vervoerd.

De recherche onderzoekt wat er precies is gebeurd en wat de aanleiding is geweest. ‘Het lijkt op dit moment te gaan om een incident in relationele sfeer’, meldt de politie.

Foto’s: Rick ten Cate