92-jarige man beroofd nadat hij probeert te helpen

92-jarige man beroofd nadat hij probeert te helpen

Geplaatst op 15 augustus 2023, om 16:36 uur

TILBURG – Op maandagochtend werd een 92-jarige man aangesproken op de Beneluxlaan in Tilburg. De verdachte sprak de man aan en vroeg om een euro. Zo lief dat de man was, gaf hij de verdachte een euro.

De man vervolgde zijn weg naar huis, maar werd vervolgens van achteren hard op de grond geduwd. Dezelfde man, de verdachte, beroofde het slachtoffer van zijn portemonnee. Het slachtoffer liep naast deze diefstal ook letsel op.

Agenten hebben direct de zaak opgepakt en zijn hier heel de dag mee doende geweest. Een van de agenten herkende de verdachte die op beeld stond. Hierdoor kon de verdachte maandagmiddag worden aanhouden. Hij zit voorlopig vast en zal worden gehoord door de recherche.