Vrouw (20) overleden na aanrijding met vrachtwagen

Vrouw (20) overleden na aanrijding met vrachtwagen

Geplaatst op 14 augustus 2023, om 11:35 uur

HARDERWIJK/TILBURG – Bij een aanrijding met een vrachtwagen is een 20-jarige vrouw uit Tilburg om het leven gekomen. Het ongeval vond plaats op vrijdagmiddag in Harderwijk. De politie heeft op maandagochtend bevestigd dat het slachtoffer inderdaad een 20-jarige vrouw uit Tilburg betreft. Na het ongeval werden meerdere ambulances en een traumahelikopter ingeschakeld. Ondanks reanimatie ter plaatse, heeft het slachtoffer het niet overleefd.

Om het slachtoffer eerste hulp te kunnen bieden, werd de straat tijdelijk afgesloten. Later werden er schermen door de brandweer opgezet om de privacy van het slachtoffer te waarborgen. Het heeft enige tijd geduurd voordat de identiteit van het slachtoffer bekendgemaakt werd, omdat de familie als eerste op de hoogte gesteld moest worden.

De vrachtwagenbestuurder is een 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Het onderzoek naar de exacte oorzaak van het ongeval is nog gaande.