Man aangehouden met gestolen ballenautomaat

Man aangehouden met gestolen ballenautomaat

Geplaatst op 14 augustus 2023, om 16:59 uur

LEEUWARDEN – In de nacht van zondag op maandag heeft de politie een man gearresteerd die wordt verdacht van mogelijke betrokkenheid bij een inbraak.

Omstreeks 3.00 uur ontving de politie een melding van een vermoedelijke inbraak aan de Pieter Feddestraat. Bij aankomst van de agenten ter plaatse zagen ze een man wegrennen die overeenkwam met het opgegeven signalement. Na een korte achtervolging werd de man tot stilstand gebracht. Een getuige had opgemerkt dat de man bezig was met een grijze container.

Bij nader onderzoek van de agenten bleek er een automaat voor ballen in de container te zitten. Hierop is de man aangehouden op verdenking van heling. De politie zoekt momenteel naar de eigenaar van de ballenautomaat.