Jonge vrouw vermoord, lichaam gevonden bij de grens

Jonge vrouw vermoord, lichaam gevonden bij de grens

Geplaatst op 14 augustus 2023, om 17:23 uur

ELTEN – In de Duitse grensplaats Elten is maandagochtend het levenloze lichaam van een jonge vrouw aangetroffen langs een zandweg nabij de snelweg A3. De Duitse politie gaat uit van moord en hebben het gebied bij de grens afgezet voor onderzoek.

De ontdekking werd gedaan door een boer rond 9.00 uur ’s ochtends. Het lichaam bevond zich langs een zandpad tegenover het Star-tankstation aan de Beeker Straße. Ondanks de inzet van hulpdiensten, was de vrouw al overleden.

De Duitse autoriteiten hebben vastgesteld dat het slachtoffer door geweld om het leven is gekomen. Het is niet duidelijk of dit ter plaatse is gebeurd of dat het lichaam daar is achtergelaten. Evenmin is er momenteel informatie beschikbaar over de identiteit van de vrouw.

Er wordt momenteel een uitgebreid onderzoek uitgevoerd op de plaats van ontdekking, waarbij bewijsmateriaal wordt verzameld. Een team, bestaande uit rechercheurs uit Krefeld en Kleef, werkt aan de zaak.

Mogelijke getuigen worden verzocht om zich te melden bij de polizei. Zij kunnen zich melden door te bellen naar 02151 6340 of te mailen naar [email protected].