Politie breekt alcoholcontrole al na vijf minuten af om opmerkelijke reden

Politie breekt alcoholcontrole al na vijf minuten af om opmerkelijke reden

Geplaatst op 12 augustus 2023, om 16:20 uur

VELSEN-ZUID – De politie in Velsen-Zuid heeft vrijdagnacht een zeer korte alcoholcontrole gehouden. Binnen vijf minuten werden er drie mensen gearresteerd en er was geen enkele agent meer beschikbaar om de controle voort te zetten. Daarom werd de controle stopgezet, volgens de politie.

Bij vier automobilisten werd een alcoholcontrole uitgevoerd en drie van hen bleken onder invloed te zijn. Omdat alle agenten bezig waren met het afhandelen van deze gevallen, was er niemand meer beschikbaar om verder te gaan met de controle.

Van de drie gearresteerde bestuurders had één man het wel heel bont gemaakt. De 25-jarige man uit IJmuiden had te veel gedronken en kon geen geldig rijbewijs tonen. Dit kwam doordat zijn rijbewijs ongeldig was verklaard vanwege een eerdere arrestatie wegens rijden onder invloed.

Foto ter illustratie