Persoon zwaargewond op straat gevonden

Persoon zwaargewond op straat gevonden

Geplaatst op 12 augustus 2023, om 10:30 uur

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Een 42-jarige man uit Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland) is ernstig gewond geraakt, mogelijk als gevolg van een aanrijding in zijn woonplaats waarbij de bestuurder van de auto zou zijn doorgereden. Hij werd zwaargewond gevonden op de weg op de Keerkring, in het oosten van de stad.

De man werd omstreeks 04.00 uur gevonden door mensen die direct belden met 112. De man is overgebracht naar het ziekenhuis.

Helemaal zeker dat de man is aangereden is de politie niet. Het zou ook kunnen dat hij het letsel op een andere manier heeft opgelopen. Daarom doet de politie een oproep aan mensen om eventuele camerabeelden te delen. Ook getuigen wordt gevraagd zich te melden.

Foto’s: Nieuws op Beeld