Auto ramt juwelier binnen, drie daders gaan er met de buit vandoor

Auto ramt juwelier binnen, drie daders gaan er met de buit vandoor

Geplaatst op 12 augustus 2023, om 10:54 uur

SON EN BREUGEL – In de vroege ochtend, rond 5.15 uur, heeft er een ramkraak plaatsgevonden op de Dommelstraat in Son en Breugel (Brabant). Hierbij reed een auto in op een juwelierszaak.

Er waren vermoedelijk drie daders betrokken bij de kraak. Ze zijn gevlucht op twee gereedstaande scooters en hebben tot nu toe onbekende buit meegenomen. De auto die bij de ramkraak werd gebruikt, werd achtergelaten op de plaats van het incident. Gelukkig raakte niemand gewond tijdens de kraak.

Direct na het voorval heeft de politie de omgeving afgezet en is er een onderzoek gestart. De autoriteiten zijn ook op zoek naar getuigen die mogelijk meer informatie hebben over de daders of de vluchtscooters.

Als u iets heeft opgemerkt of rond dat tijdstip drie mannen op twee scooters in de omgeving hebt gezien, wordt u verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan via het nummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Foto’s: Sander van Gils