Man dreigt met vuurwapen: grote zoekactie en heli ingezet

Man dreigt met vuurwapen: grote zoekactie en heli ingezet

Geplaatst op 12 augustus 2023, om 21:38 uur

BERGIJK – Zaterdagavond werd de politie ingezet voor een zoekactie in Bergeijk, op zoek naar een man die in de omgeving van camping De Paal was en rondliep met een vuurwapen.

De politie zette een politiehelikopter in voor de zoektocht, maar deze leverde geen resultaten op. De gezochte persoon, die een wapen bij zich zou hebben, wordt verdacht van het bedreigen van iemand. De identiteit van het slachtoffer en de precieze aard van het incident blijven onduidelijk.

De verdachte die het betreft is een Indische man, ongeveer 1,75 meter lang, met een slank postuur. Hij heeft donker, krullend haar en droeg een spijkerbroek en een groen shirt. Hij werd te voet gezien.

Foto’s: Rico Vogels