Vrouw raakt gewond bij ongeluk, kinderen in auto krijgen troostbeertje

Vrouw raakt gewond bij ongeluk, kinderen in auto krijgen troostbeertje

Geplaatst op 10 augustus 2023, om 14:27 uur

TILBURG – Op donderdagochtend rond het middaguur heeft een botsing tussen twee auto’s plaatsgevonden op de kruising van de Baggerweg en de Burgemeester Bechtweg in Tilburg. Hierbij raakte een aantal personen lichtgewond. Een vrouw werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

De botsing resulteerde in aanzienlijke schade op de weg, waarbij brokstukken verspreid lagen over de gehele rijbaan. In één van de betrokken voertuigen bevonden zich een man, een vrouw en twee kinderen. De vrouw liep verwondingen op en is overgebracht naar het ziekenhuis. De man en de kinderen werden ter plaatse door de ambulancedienst behandeld en gecontroleerd.

De bestuurder van het andere voertuig raakte niet gewond bij het ongeval. Als gevolg van het incident werd de kruising tijdelijk afgesloten voor het verkeer.

Om de geschrokken kinderen wat troost te bieden, hebben hulpdiensten troostbeertjes aan hen gegeven. De politie voert een onderzoek uit om de oorzaak van het ongeval te achterhalen.

Foto’s: Toby de Kort