Motorrijder belandt in voortuin tegen woning aan

Motorrijder belandt in voortuin tegen woning aan

Geplaatst op 10 augustus 2023, om 14:51 uur

KAATSHEUVEL – Op donderdagmiddag raakte een motorrijder van de weg af en botste tegen een muurtje, waarna de motor tot stilstand kwam tegen een woning. Het incident vond plaats op de Rijn in Kaatsheuvel.

Op de motor zaten een man en een vrouw, die kort daarvoor vertrokken waren voor een tourrit. Naar verluidt bleef het gas hangen, wat resulteerde in het ongeval.

De motorrijder liep lichte verwondingen op en kon ter plekke behandeld worden. Zowel de muur als het muurtje raakten aanzienlijk beschadigd door de botsing. De motor zelf liep eveneens flinke schade op. Ook de vrouw die op de motor zat, liep lichte verwondingen op. Op het moment van het ongeval waren de bewoners van de woning niet thuis.

Foto’s FPMB