Fietser overlijdt na ernstige aanrijding met gekantelde bestelwagen

Fietser overlijdt na ernstige aanrijding met gekantelde bestelwagen

Geplaatst op 9 augustus 2023, om 15:32 uur

BLOKKER – Op woensdagmiddag heeft zich een fataal ongeval voorgedaan waarbij een fietser om het leven is gekomen nadat een bestelbus kantelde aan de Westerblokker in Blokker.

Rond 14:00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd. De bestelbus kantelde om een nog onbekende reden en liep aanzienlijke schade op. Het lijkt erop dat de persoon die op of met een fiets was, geraakt is door de bestelbus. Een ambulance arriveerde met spoed ter plaatse voor het slachtoffer. Helaas mocht de medische hulp niet baten; het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Dit tragische incident vond plaats binnen een gebied waar de maximumsnelheid 30 km per uur is. Brokstukken liggen verspreid over een afstand van 100 meter, de bestelbus kwam tot stilstand ter hoogte van de Jozefschool.

Foto’s: Inter Visual Studio